top of page

Στην Τήλο παρευρέθηκε ο Ιωάννης Παππάς για τον εορτασμό του Πολιούχου της, Άγιο Παντελεήμονα.


Στην Τήλο βρίσκεται από χθες ο Βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ Ιωάννης Παππάς πραγματοποιώντας συσκέψεις για την αντιμετώπιση των ζητημάτων του νησιού, ενώ συμμετείχε και στους εορτασμούς για τον Πολιούχο της Τήλου, Άγιο Παντελεήμονα. Γιορτάσανε τη χάρη του στην Ιερά Μόνη Αγίου Παντελεήμονα, στο Μεγάλο Χωριό, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου κ. Χρυσοστόμου.


Παρευρέθηκε στο Δημαρχείο Τήλου, κατά την παράδοση καρτών τηλεϊατρικής, για όλους τους κατοίκους του νησιού, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, παρουσία του Περιφερειάρχη κυρίου Γιώργου Χατζημάρκου, καθώς και της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κυρίας Χαρούλας Γιασιράνη. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με όραμα και σχεδιασμό, δημοπρατεί σημαντικά έργα πνοής και ασφαλείας στο νησί της Τήλου και αξίζουν συγχαρητήρια στον Περιφερειάρχη και στους συνεργάτες του.


Τέλος, πραγματοποίησε σύσκεψη με τη Δήμαρχο του νησιού κυρία Μαρία Καμμά, τον γιατρό του νησιού κύριο Παναγιώτη Γεωργούδη καθώς και τον Διοικητή του Αστυνομικού Σταθμού κύριο Κωνσταντίνο Σαμπάνη.



bottom of page