top of page

Στην Πάτμο συνεχίζει την περιοδεία του ο Βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ, Ιωάννης Παππάς.


Το νησί της Πάτμου επισκέφτηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ, Ιωάννης Παππάς, στα πλαίσια της περιοδείας που πραγματοποιεί στα νησιά της Δωδεκανήσου.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Πάτμο είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το Δήμαρχο Πάτμου, κύριο Ελευθέριο Πέντε, με τον οποίο είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για τα ζητήματα που προκύπτουν στο νησί, λόγω της κρίσης του κορονοϊού αλλά και τις δυνατότητες που έχει η Πάτμος για περαιτέρω ανάδειξη και ανάπτυξη.


Επισκέφτηκε επίσης το Λιμενάρχη Πάτμου, κύριο Κραουνάκη Γεώργιο και το νεοσύστατο Εποχιακό Κλιμάκιο Πυροσβεστικής Πάτμου και ευχαρίστησε τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής για την καθημερινή τους θυσία και τις υπηρεσίες τους στην Πατρίδα και τον συνάνθρωπο, ειδικά τους τελευταίους μήνες με τις νέες, δύσβατες συνθήκες.


Είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο των Ξενοδόχων Ιάκωβο Κουτλάκη, με τον οποίο έθιξαν τα θέματα που αφορούν στον κλάδο, που έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό από τον κορονοϊό, ενώ συνομίλησε με το Σωματείο Λεμβούχων Πάτμου, τον Αντιπρόεδρο της Τοπικής Νικόλαο Αντωνόπουλο, την ερασιτεχνική μουσικοχορευτική ομάδα που υποδέχεται τα κρουαζιερόπλοια και πλήθος φίλων με τους οποίους ανταλλάξανε απόψεις.


Είχε, επίσης, τη χαρά να βραβεύσει τους επιτυχόντες στο 6ο τουρνουά μπάσκετ 3on3.


Τελος, παρευρέθηκε στον Εσπερινό για τη γιορτή του Προφήτη Ηλία.



bottom of page