top of page

Στην Κω ο Ιωάννης Παππάς για συναντήσεις με θεσμικούς φορείς


Ο βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ Ιωάννης Παππάς, επισκέφτηκε το νησί της Κω όπου πραγματοποίησε σειρά επαφών με φορείς, κατοίκους και φίλους του νησιού για να ακούσει τους προβληματισμούς τους και να προχωρήσουν από κοινού στην εύρεση λύσεων, για την βελτίωση των συνθηκών και των υποδομών του νησιού.

  • Συναντήθηκε με τον Προέδρο των Ταξί, κ. Φρατζέσκο Καραγιάννη και τον Πρώην Πρόεδρο, κ. Μανώλη Κίννα.

  • Επισκέφτηκε τον Έπαρχο Κω- Νισύρου, κ. Ιωάννη Καμπάνη.

  • Πραγματοποίησε σύσκεψη με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Β’ Διεύθυνσης Δωδ/σου, Ταξίαρχο Θάνο Λουκά καθώς και τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ.Ανδρέα Σταυρόπουλο, τους οποίους ευχαρίστησε για την υπηρεσία τους στον πολίτη και το κλίμα ασφάλειας που έχει καλλιεργηθεί στο νησί.

  • Επισκέφτηκε στον Ταξίαρχο Τριαντάφυλλο Θεοδόσιο, διοικητή της 80 ΑΔΤΕ, τον οποίο ευχαρίστησε για την προσφορά των στελεχών της 80 ΑΔΤΕ στην Πατρίδα. Αντιλήφθηκε την άρτια εκπαίδευση, οργάνωση και αφοσίωση της Ταξιαρχίας στην Κω, γεγονός που τον έκανε να νιώσει υπερηφάνεια και τιμή για το προσωπικό́ των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

  • Πραγματοποίησε σύσκεψη με το Δήμαρχο Κω, κ. Θεοδόση Νικηταρά, παρουσία του Προέδρου της ΔΕΥΑ ΚΩ, κ. Κωνσταντίνου Ζαχαρού.

  • Συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, κυρία Μαρία Φρατζάκη και τα μέλη του Δ.Σ, κυρία Κατερίνα Γαβαλά́ και κύριο Γιώργο Τάλαρο.

  • Παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Έκφραση 97» και στη Δημοτική Τηλεόραση της Κω, αναλύοντας ουσιαστικά την πρότασή του να παραταθούν οι εμβολιασμοί σε όλα τα νησιά του νομού μας, η οποία ελήφθη σοβαρά υπόψιν από τον Πρωθυπουργό.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ, υπερτόνισε τη σπουδαιότητα των εμβολιασμών για τους νησιώτες και τους κάλεσε να προχωρήσουν άμεσα στη διαδικασία για το καλό το δικό τους, των συμπολιτών τους αλλά και των φετινών επισκεπτών.

Πολιτεία, φορείς, πολίτες χαράζουμε κοινή πορεία για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που απασχολούν τα νησιά μας, την έξοδο μας από την κρίση της πανδημίας και την επαναφορά μας στην κανονικότητα που τόσο επιζητούμε.



bottom of page