top of page

Στην Food Expo - Greece τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.


Έχει ιδιαίτερη σημασία να στηρίζουμε αυτές τις διοργανώσεις καθώς ο κλάδος των τροφίμων και των ποτών αποτελεί σημαντική παράμετρο της οικονομικής μας ανάπτυξης. Οι περιφέρειες όλων των νησιών μας εκπροσωπήθηκαν δυναμικά και φέτος στην έκθεση και παρουσίασαν μοναδικές γεύσεις και καινοτόμα ελληνικά προϊόντα που εντυπωσιάζουν με τις εκλεκτές πρώτες ύλες τόσο την ελληνική όσο και τη διεθνή αγορά.


Ξεχωριστή εκπροσώπηση στην έκθεση έχει και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καθώς 37 παραγωγοί από τα νησιά μας, μεταφέρουν τα αρώματα και τις γεύσεις των τοπικών προϊόντων τους. Με ιδιαίτερη χαρά επισκέφτηκα και δοκίμασα τα προϊόντα των παραγωγών από τη Ρόδο, την Κω, τη Νάξο, τη Λέρο, την Κάσο, την Σχοινούσα, την Άνδρο και άλλα νησιά. Η Λέσχη αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων υπό τον Νίκο Χριστοφόρου και τους άλλους σεφ, παρουσίασαν ξεχωριστές δημιουργίες και μας μετέφεραν τις γεύσεις από τα μέρη τους.


Συγχαρητήρια σε όλους τους παραγωγούς για τις προσπάθειες τους να κάνουν γνωστά τα ελληνικά προϊόντα στις διεθνείς αγορές, συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την εξαιρετική διοργάνωση και κάθε επιτυχία!

bottom of page