top of page

Σειρά επαφών στην Κω είχε ο βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ Ιωάννης Παππάς


Ο βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ Ιωάννης Παππάς στην Κω συνοδεύοντας τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη είχε συναντήσεις με τους φορείς του νησιού αλλά και πλήθος συμπολιτών μας για τα προβλήματα του νησιού.


Επισκέφτηκε το Επαρχείο της Κω, όπου συνομίλησε με τον Έπαρχο κ. Ιωάννη Καμπανή καθώς και το Δημαρχιακό Μέγαρο, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κω κ. Θεοδώση Νικηταρά, τον Αντιδήμαρχο κ. Αβρίθη Παναγιώτη και τον ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου, κ.Μωρέ Μιχάλη.


Συναντηθήκε με τον Πρόεδρο και το Συμβούλιο της Τ.Ο ΟΝΝΕΔ Κω.


Συνομίλησε με τον τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, με τον οποίο έθιξαν το ζητήματα της αποκατάστασης των εκκλησιών του νησιού μετά το σεισμό του 2017.


Παρευρέθηκε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς City 93 και Έκφραση 97Fm, συζητώντας για τα πρόβληματα της καθημερινότητας του νησιού, την επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκη Βορίδη και την επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού κυρίας Μενδώνης.


Είχε επίσης την ευκαιρία να επισκεφτεί την αγαπημένη Καρδάμαινα, όπου συνάντησε τον κ. Χρυσόπουλο Ηλία μέλος του ΔΣ νοσοκομείου Κω, τον κ. Γεώργιο Ψυρή κοινοτικό́ σύμβουλο Καρδάμαινας και τον κ. Κρητικό Ιωάννη Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας.


Συναντήθηκε με τον Διοικητή του προαναχωρησιακού κέντρου κράτησης αλλοδαπών Κω, Αστυνόμο Β’ Μπράβο Βασίλειο, με τον διοικητή τμήματος διαχείρισης μετανάστευσης Υπαστυνόμο Α’ Θεοδωρακόπουλο Κωνσταντίνο, με τον ΤΟΣΚΕΔΠ ΚΩ Αν/χη (ΠΖ) Μειμερίνη Νικόλαο και την προϊσταμένη υπηρεσίας ασύλου τμήματος συντονισμού Ευγενία Αδάμ.


Συνομίλησε με την πρόεδρο Ξενοδόχων Κω κυρία Σβυνου Κωνσταντίνα, αναφορικά με το πλήγμα που έχει δεχτεί ο κλάδος


Είχε συνάντηση με τα μέλη του ΣΕΠΕ ΚΩ (Σύνδεσμος Εστίασης).


Επίσης συνάντηση είχε με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Δήμου Κω κ. Χρυσόπουλο Αλέξανδρο.




bottom of page