top of page

Σειρά επαφών και επισκέψεων είχε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, στη Ρόδο.


Ο κύριος Παππάς επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Δωδεκανήσου, Πύραρχο Τσίτσικα Ιωάννη, τον Αξιωματικό Νομού Δωδεκανήσου, Επιπυραγό Μενεμενλή Δημήτριο καθώς και τον προϊστάμενο του γραφείου κινήσεως, Επιπυραγό Παυλή Γεώργιο. Είχε, επίσης, την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία και ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες τους.


Ο Βουλευτής πραγματοποίησε τηλεφωνική παρέμβαση, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΝOTOS FM, στην εκπομπή της κυρίας Μαρίας Χονδρογιάννη, ενώ παρευρέθηκε και στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΙΓΑΙΟ TV, στην εκπομπή του κυρίου Τέρη Χατζηϊωάννου, όπου συζητήθηκαν αναλυτικά, η έκβαση της πανδημίας στη χώρας μας και οι κινήσεις της Ελλάδας στο μέτωπο των Ελληνοτουρκικών, με τον κύριο Παππά να δηλώνει πως η χώρα μας έχει προβεί σε όλες τις διπλωματικές ενέργειες και είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Βουλευτής δήλωσε επίσης, ότι μετά από συνεννόηση με τον Γενικό Γραμματέα αιτούντων Ασύλου, έχει ξεκινήσει η διαδικασία για το κλείσιμο της άτυπης δομής προσφύγων στην περιοχή των σφαγείων, η οποία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου και το κτίριο θα αποδοθεί στον Δήμο Ρόδου.


Πραγματοποίησε επίσης σύσκεψη με μέλη του Δ.Σ του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, όπου τα στελέχη του παρουσίασαν τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους με τον κύριο Παππά να δεσμεύεται για την προώθηση και την υλοποίηση των αιτημάτων τους.


Επισκέφτηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο Προνοσοκομειακής Αντιμετώπισης Τραύματος(PHTLS), το οποίο διοργάνωσαν η 2η Υγειονομική Περιφέρειας Πειραιά και Νήσων, το ΕΚΑΒ και τα στελέχη του Εθνικού Κέντρου PHTLS, όπου είχε την ευκαιρία να βραβεύσει τους συμμετέχοντες.


Τέλος παρευρέθηκε, στον πανηγυρικό εσπερινό προς τιμήν του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αφάντου, καθώς και στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Ευαγγελιστού Λουκά Σορωνής.






ΝOTOS FM, στην εκπομπή της Μαρίας Χονδρογιάννη



ΑΙΓΑΙΟ TV, στην εκπομπή του Τέρη Χατζηϊωάννου


bottom of page