top of page

Ιδρύονται εποχικά πυροσβεστικά κλιμάκια στην Όλυμπο Καρπάθου, στην Πάτμο, στην Λέρο και στην Καλύμνo

  • 1 Ιουν 2020
  • διαβάστηκε 1 λεπτά

Ιδρύονται εποχικά πυροσβεστικά κλιμάκια στην Όλυμπο Καρπάθου, στην Πάτμο, στην Λέρο και στην Κάλυμνο  που θα στελεχωθούν από εποχιακούς πυροσβέστες,  με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης κ. Χαρδαλιά,  με σκοπό να λειτουργήσουν για την επερχόμενη αντιπυρική περίοδο. 

Το πυροσβεστικό κλιμάκιο της Ολύμπου Καρπάθου θα στελεχωθεί από δέκα πυροσβέστες και προχωράει άμεσα η υλοποίηση του με την αρωγή και της Επάρχου Καρπάθου κ. Νικολαίδου.  

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς είχε επισημάνει  στον υπουργό  την αναγκαιότητα  των πυροσβεστικών κλιμακίων  στα νησιά,  τονίζοντας τις καταστροφικές πυρκαγιές που αντιμετώπισε η Κάρπαθος στο παρελθόν. Η αντιπυρική θωράκιση των νησιών μας, στοχεύει στην προστασία και στην ασφάλεια  τους, ιδιαίτερα την θερινή περίοδο που είναι έντονα τα φαινόμενα. 

Σχόλια


ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Λάβετε τις τελευταίες ενημερώσεις
από τις δράσεις μας

Ευχαριστούμε.

banner 300x250.jpg

Ιωάννης Παππάς

τ. Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Βουλευτής
Δωδεκαννήσου ΝΔ

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© 2023 Ιωάννης Παππάς

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμού δικαιώματος

Αθήνα | Σέκερη 1, Κολωνάκι | Τηλ: 2103387707

Ρόδος | Ιερού Λόχου 14 |Τηλ: 2241601447

Κως | Ελευθ. Βενιζέλου 18 |Τηλ: 2242020098

bottom of page