top of page

Επίσκεψη εργασίας στην Λέρο μαζί με την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα και τον Δήμαρχο Λέρου Τιμόθεο Κωττάκη, εν’ όψει της φιλοξενίας στο νησί των 35ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων


Βρεθήκαμε σήμερα στην όμορφη Λέρο μαζί με την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα και τον Δήμαρχο Λέρου Τιμόθεο Κωττάκη προκειμένου να πραγματοποιήσουμε επίσκεψη εργασίας εν’ όψει της φιλοξενίας στο νησί των 35ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων.


Επιθεωρήσαμε μαζί με το κλιμάκιο του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου τις αθλητικές εγκαταστάσεις, διαπιστώνοντας τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν στις υποδομές και την ενίσχυση σε αθλητικό εξοπλισμό. Κατά την ευρεία σύσκεψη συζητήθηκαν επίσης θέματα διαμονής και μετακίνησης των αποστολών καθώς και άλλα οργανωτικά ζητήματα.


Οι 35οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 12-13 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή 400ων αθλητών και αθλητριών από 19 νησιά, 37 σωματεία και σχολεία Αμεα. Διοργανωτές είναι το Υπουργείο Ναυτιλίας κ Νησιωτικής Πολιτικής, ο ΣΕΓΑΣ κ η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου. Συνδιοργανωτές είναι οι Περιφέρειες Νοτίου και Βορείου Αιγαίου και ο Δήμος Λέρου.



bottom of page