top of page

Εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Έγινε ενημέρωση: 8 Φεβ


Στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής αναδείξαμε τους στόχους του Υπουργείου για το έτος 2024.


Πρόκειται για μία χρονιά κατά την οποία θα εργαστούμε όλοι μαζί με σχέδιο και επιμονή έτσι ώστε να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.


Για την εφαρμογή Εθνικής Στρατηγικής για την Ολοκληρωμένη Θαλάσσια Πολιτική στον Νησιωτικό Χώρο και την ενίσχυση της διεθνούς και ευρωπαϊκής διάστασης της νησιωτικότητας.


Η Θαλάσσια Πολιτική περιλαμβάνει αναβάθμιση υποδομών, διαδικασιών διακυβέρνησης, αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων και ψηφιοποίηση κρίσιμων τομέων.


Στόχος μας η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής στα νησιά και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των νησιωτών.


Παράλληλα θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους Έλληνες ναυτικούς, την ελληνική ναυτιλία, τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, τους νησιώτες και τη νησιωτική επιχειρηματικότητα.


Στην εκδήλωση στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ, παρέστησαν, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης, ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Λιμένων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλης Κουτουλάκης, εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου, φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των Δικαστικών Αρχών και της Ναυτιλιακής Κοινότητας, επίτιμοι Αρχηγοί του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., οι Πρόεδροι των Ενώσεων Αποστράτων Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ και Π.Ν. και της Λέσχης Αξιωματικών Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών σωματείων Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. / Πολιτικών Υπαλλήλων και πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.



bottom of page