Συζήτηση για δημιουργία πάρκου μηχανοκίνητου αθλητισμού, με πρωτοβουλία Γιάννη Παππά.


Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, πραγματοποίησε σύσκεψη με τον Πρόεδρο της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Ρόδου "Ίκαρος", κύριο Γαλατά Αναστάσιο, κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για τη δράση και τις ανάγκες της Λέσχης.


Πιο συγκεκριμένα, ο κύριος Γαλατάς, ενημέρωσε τον Βουλευτή, πως η Λέσχη έχει προστεθεί στο αθλητικό μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενώ τόνισε την ανάγκη δημιουργίας Πάρκου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, ένα έργο το οποίο θα αναβαθμίσει τη δράση της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Ρόδου και θα διευκολύνει τον τρόπο διεξαγωγής αγώνων και προπονήσεων.


Ο κύριος Παππάς, επικοινώνησε με τον Αντιδήμαρχο Ρόδου και Πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ, κ. Αλέξανδρο Κολιάδη καθώς και με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, κ. Νίκο Νικολή, οι οποίοι έδειξαν ενδιαφέρον και θέληση για τη δημιουργία αυτού του εμβληματικού έργου, διαβεβαιώνοντας πως θα ακολουθηθούν οι απαραίτητες ενέργειες.


Επίσης, ο Βουλευτής επικοινώνησε με την Κτηματική Υπηρεσία Ρόδου, για να διερευνηθεί ο χώρος ο οποίος θα φιλοξενήσει τις νέες εγκαταστάσεις του Πάρκου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.


Μετά την σύσκεψη ο κ. Παππάς δήλωσε το εξής:

«Πρόκειται για τη δημιουργία ενός εμβληματικού έργου, το οποίο θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για το νησί μας. Επίσης, πρόκειται για μια ενέργεια, που θα ευαισθητοποιήσει τους οδηγούς και τους αθλητές σε θέματα οδικής ασφάλειας, που τόσο χρειάζονται τα νησιά μας. Νιώθω χαρούμενος, γιατί τα νησιά μας θα αποκτήσουν ένα πάρκο-πρότυπο για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Λάβετε τις τελευταίες ενημερώσεις
από τις δράσεις μας

Ιωάννης Παππάς

Βουλευτής
Δωδεκαννήσου ΝΔ

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 Ιωάννης Παππάς

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμού δικαιώματος

Ρόδος

Ιερού Λόχου 14,

2241601447

Κως

Ελευθ. Βενιζέλου 18

       2242020098

Αθήνα

Βουλής 4, γραφείο104

2103241512