Στην τελετή ένταξης περιπολικών σκαφών του Λιμενικού Σώματος παρευρέθηκε ο Ιωάννης Παππάς


Στην τελετή ένταξης των περιπολικών σκαφών ΛΣ 1065 και ΛΣ 1066, που έλαβε χώρα στο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος, παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και άλλων εκλεκτών συναδέλφων, παρευρέθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς.


Τα σκάφη ΛΣ 1065 και ΛΣ 1066, τα οποία είναι κατάλληλα διαμορφωμένα με υγειονομικό εξοπλισμό, εντάσσονται στη δύναμη του Λιμενικού Σώματος σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την Πατρίδα, για την αντιμετώπιση των ανοικτών κρίσεων.

Τα δύο νέα σκάφη, τα οποία θα επιχειρούν στα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα στη Ρόδο και στη Λέρο, πέρα από τη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων της Ελλάδας, θα έχουν και ως αρμοδιότητα τη μεταφορά ασθενών και τη θαλάσσια διάσωση.

Η Ελληνική Κυβέρνηση, βρίσκεται δίπλα σε κάθε νησιώτισσα και κάθε νησιώτη με πράξεις που διευκολύνουν τη ζωή τους και ενισχύουν το αίσθημα ασφαλείας που πρέπει να νιώθουν όλοι οι ακρίτες.

Ο κ. Παππάς συνομίλησε με το πλήρωμα των νέων σκαφών και ευχήθηκε καλή δύναμη και ο Άγιος Νικόλαος να βρίσκεται πάντα στην πλώρη τους.ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Λάβετε τις τελευταίες ενημερώσεις
από τις δράσεις μας

Ιωάννης Παππάς

Βουλευτής
Δωδεκαννήσου ΝΔ

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 Ιωάννης Παππάς

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμού δικαιώματος

Ρόδος

Ιερού Λόχου 14,

2241601447

Κως

Ελευθ. Βενιζέλου 18

       2242020098

Αθήνα

Βουλής 4, γραφείο104

2103241512