top of page

Στην ακριτική Λήμνο, στο δρόμο … για τις #ευρωεκλογές.

  • Παππάς Ιωάννης
  • 23 Μαΐ 2024
  • διαβάστηκε 1 λεπτά

Πρωί πρωί επιβιβαστήκαμε στο αεροπλάνο για την ακριτική Λήμνο, την «πιο αγαπημένη από όλες τις στεριές» όπως την αποκαλεί χαρακτηριστικά ο Όμηρος.


Μαζί με τον Πρόεδρο του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε Κυριάκο Μπαμπασίδη, πρώτη στάση όπως σε κάθε μου επίσκεψη το Λιμεναρχείο κ στη συνέχεια συναντηθήκαμε με τον Έπαρχο Απόστολο Κουτσογιάννη, με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Δήμου Μύρινας, τον Δήμαρχο Αη Στράτη Κωνσταντίνο Σινάνη αλλά κ με τα μέλη της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λήμνου.


Αμέσως μετά κάναμε μια πολύ ωραία βόλτα στο κέντρο του νησιού, συναντήσαμε κόσμο, ανταλλάξαμε καλημέρες, θερμές χειραψίες και χαμόγελα.


Τους ακούσαμε όλους με προσοχή, συζητήσαμε για καθημερινά ζητήματα που αντιμετωπίζει το νησί, τις προοπτικές που υπάρχουν αλλά κ για τις ευρωεκλογές κ την αναγκαιότητα στήριξης της ΝΔ, της παράταξης που σήμερα εργάζεται και χρειάζεται να συνεχίσει να εργάζεται για να καταστήσει την Ελλάδα μια πραγματικά Ευρωπαϊκή χώρα.


Μόνο μια ισχυρή Νέα Δημοκρατία μπορεί να εξασφαλίσει τα συμφέροντα της χώρας μας την επόμενη μέρα στην Ευρώπη κ αυτό μέχρι την 9η Ιουνίου θα το επαναλαμβάνουμε σε κάθε κουβέντα και συνομιλία μας. Συνεχίζουμε δυναμικά!!! Ραντεβού αύριο στην Κάλυμνο

Comments


ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Λάβετε τις τελευταίες ενημερώσεις
από τις δράσεις μας

Ευχαριστούμε.

banner 300x250.jpg

Ιωάννης Παππάς

τ. Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Βουλευτής
Δωδεκαννήσου ΝΔ

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© 2023 Ιωάννης Παππάς

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμού δικαιώματος

Αθήνα | Σέκερη 1, Κολωνάκι | Τηλ: 2103387707

Ρόδος | Ιερού Λόχου 14 |Τηλ: 2241601447

Κως | Ελευθ. Βενιζέλου 18 |Τηλ: 2242020098

bottom of page