top of page

Σειρά επαφών του βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά στο νησί της Κω


Στην Κω βρέθηκε το προηγούμενο διήμερο ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς όπου είχε σειρά επαφών με τις αρχές, φορείς, συλλόγους και πολίτες.


Συγκεκριμένα συναντήθηκε με μέλη του Συλλόγου Εστίασης ΣΕΠΕ ΚΩ, αφουγκραζόμενος την ανησυχία και τους προβληματισμούς των εστιατόρων, εξαιτίας των πρωτόγνωρων συνθηκών που ζούμε με την πανδημία.


Επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Κω-Νισύρου κ.Ναθαναήλ, όπου συζήτησαν για την αποκατάσταση των εκκλησιών της Κω, οι οποίες θα ξεκινήσουν τις επόμενες μέρες, όπως είχε προγραμματιστεί.


Στην συνέχεια πραγματοποίησε επίσκεψη στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Κω, Ταξίαρχο Λουκά Θάνο, στον οποίο και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, καθώς και τον Υποδιοικητή, κ. Ανδρέα Σταυρόπουλο. Τους ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ και την συμβολή τους στην καλλιέργεια κλίματος ασφαλείας στο νησί της Κω.


Έπειτα συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, κυρία Κωνσταντίνα Σβύνου, με την οποία ανέλυσαν τα προβλήματα που έχουν προκύψει στον τουρισμό, λόγω της πανδημίας, και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε.


Στο Νοσοκομείο Κω, συνομίλησε με τον Διοικητή κ.Σταμάτη Βασιλειάδη και με τα μέλη του Δ.Σ, κ. Χρυσόπουλο Ηλία και κ. Μπαλάσα Μανώλη και ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο, για την αυταπάρνηση και την ετοιμότητα που επιδεικνύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.


Πραγματοποίησε επίσης σύσκεψη στα γραφεία του ΒΑΚΟΥΦ Κω με το νέο διοικητικό συμβούλιο και επισκέφθηκε το Επαρχείο, όπου συνομίλησε με τον Έπαρχο Κω κ. Ιωάννη Καμπανή, αναλύοντας τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Κως.


Εν συνεχεία πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κω, κ. Χατζηάμαλλο Εμμανουήλ, ο οποίος παρέδωσε στον βουλευτή την πρόταση για τη στέγαση του Δικαστικού Μέγαρου της Κω.


Επιπλέον μετέβη στο Λιμεναρχείο Κω, όπου είχε συνάντηση με τον Λιμενάρχη, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ Ιωάννη Καραντζιούνη, τον οποίο συζήτησαν τα θέματα σχετικά με τις μεταναστευτικές ροές και τις ανάγκες της υπηρεσίας και τον ευχαρίστησε προσωπικά για τους αγώνες και τις υπηρεσίες των στελεχών του Λ.Σ, για την ασφάλεια και την υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας.


Τέλος πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Κω, όπου συζήτησαν με τον διοικητή κ.Ιωάννη Φραγκούλη, αλλά και με τους συμβασιούχους υπαλλήλους του ΚΥΤ, για τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της εργασίας τους.

Μετά το τέλος των επαφών του ο κ. Παππάς δήλωσε: Βρέθηκα στην αγαπημένη μου Κω και πραγματοποίησα σειρά επαφών με τους φορείς και πλήθος πολιτών, προκειμένου να ακούσω τις απόψεις τους, τα ζητήματα που υπάρχουν και τις προτάσεις τους και να τις μεταφέρω στα αρμόδια υπουργεία προς επίλυση. Επιπλέον επισκέφτηκα μαζί με τον Δήμαρχο κ. Νικηταρά, την περιοχή Λινοπότι που προκρίνεται για την ανέγερση του νέου νοσοκομείου της Κω. Η διαδικασία για την υλοποίηση βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο όπως γνωρίζετε και προχωράει δυναμικά. Σε ένα τέτοιο έργο πνοής για το νησί πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτη και να το αγκαλιάσουμε γιατί αφορά την ζωή όλων των Κώων και των γύρω νησιών. Οι όποιες αντιπαλότητες και τα «μαχαιρώματα» στην υλοποίηση του έργου δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των πολιτών κι εγώ έχω εκλεγεί από τον δωδεκανησιακό λαό με μόνο μέλημα μου να τα υπερασπίζομαι.


Comments


bottom of page