Νίσυρος: Εγκατάσταση νέων δεξαμενών 500 & 200 κυβικών σε αφαλάτωση και Εμπορειό


Ξεκίνησαν οι εργασίες για την εγκατάσταση νέας δεξαμενής χωρητικότητας 500 κυβικών μέτρων στο χώρο της αφαλάτωσης του Δήμου Νισύρου. Η δεξαμενή αυτή θα συμβάλει στην κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών νερού τους καλοκαιρινούς μήνες. Με την εγκατάσταση της νέας δεξαμενής δίνεται η δυνατότητα καθαρισμού και επισκευής της υπάρχουσας δεξαμενής των 1000 κυβικών.

Με την ολοκλήρωση του μεγάλου έργου της ύδρευσης των οικισμών μέσω αγωγού και με τη χρήση αντλιοστασίων, έργο του οποίου οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, θα υπάρχει δυνατότητα συνεχούς ροής νερού στους οικισμούς Εμπορειού και Νικειών.

Στον οικισμό του Εμπορειού θα εγκατασταθεί το επόμενο διάστημα νέα δεξαμενή χωρητικότητας 200 κυβικών για να καλυφθούν ολοκληρωτικά οι ανάγκες του οικισμού.

Στον οικισμό του Μανδρακίου, η μελέτη αντικατάστασης του δικτύου Ύδρευσης-Αποχέτευσης έχει ολοκληρωθεί και βρισκόμαστε στο στάδιο χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών, το κόστος του οποίου υπολογίζεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ.


Συνεχίζουμε με μεθοδικότητα και προγραμματισμό να υλοποιούμε σημαντικότατα έργα υποδομής στο νησί μας. Τα έργα υποδομής είναι ζωτικής σημασίας και διασφαλίζουν την βιωσιμότητα και την ποιότητα ζωής των δημοτών μας. Στόχος μας είναι η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης στην κοινωνία και η υπερίσχυση των προκλήσεων που αφορούν στην κατασκευή των βασικών έργων υποδομής.ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Λάβετε τις τελευταίες ενημερώσεις
από τις δράσεις μας

Ιωάννης Παππάς

Βουλευτής
Δωδεκαννήσου ΝΔ

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 Ιωάννης Παππάς

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμού δικαιώματος

Ρόδος

Ιερού Λόχου 14,

2241601447

Κως

Ελευθ. Βενιζέλου 18

       2242020098

Αθήνα

Βουλής 4, γραφείο104

2103241512