top of page

Ιωάννης Παππάς: Από τις 4 Μαΐου ενεργοποιούνται νέες εμβολιαστικές γραμμές στη Ρόδο.

  • 26 Απρ 2021
  • διαβάστηκε 1 λεπτά

Στο νοσοκομείο της Ρόδου θα λειτουργήσουν τέσσερεις νέες εμβολιαστικές γραμμές με εμβόλια Pfizer και Johnson&Johnson που θα ενισχύσουν τις υπάρχουσες εμβολιαστικές γραμμές του νοσοκομείου. Επιπλέον νέες εμβολιαστικές γραμμές θα ενεργοποιηθούν και στα Κέντρα Υγείας του νησιού. Συνολικά από 4 Μαΐου θα λειτουργούν 11 εμβολιαστικές γραμμές για την κάλυψη εμβολιασμού των πολιτών της Ρόδου.


Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς συνομίλησε με τον Υφυπουργό Υγείας Κ. Β. Κοντοζαμάνη και τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κ. Μάριο Θεμιστοκλέους αρμόδιο για τους εμβολιασμούς, ζητώντας επιτακτικά την άμεση πρόσληψη προσωπικού στην Ρόδο για να στελεχωθούν τα υπάρχοντα εμβολιαστικά κέντρα και να καλυφθούν οι ανάγκες.


Επίσης ο κ.Παππάς ζήτησε να δοθεί η δυνατότητα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να προσλάβει ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό για να λειτουργήσουν κι επιπλέον γραμμές εμβολιασμού. Στο πλαίσιο του ανοίγματος της τουριστικής περιόδου είναι επιτακτική ανάγκη η επιτάχυνση του εμβολιασμού των πολιτών και ιδιαίτερα των εμπλεκόμενων με τον τουρισμό.

Σχόλια


ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Λάβετε τις τελευταίες ενημερώσεις
από τις δράσεις μας

Ευχαριστούμε.

banner 300x250.jpg

Ιωάννης Παππάς

τ. Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Βουλευτής
Δωδεκαννήσου ΝΔ

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© 2023 Ιωάννης Παππάς

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμού δικαιώματος

Αθήνα | Σέκερη 1, Κολωνάκι | Τηλ: 2103387707

Ρόδος | Ιερού Λόχου 14 |Τηλ: 2241601447

Κως | Ελευθ. Βενιζέλου 18 |Τηλ: 2242020098

bottom of page